Ανακοίνωση βαθμού επίδοσης υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ

에스캡쳐 다운로드

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείουhttps://results-tefaa.it.minedu.gov.grαπό σήμερα, 25/07/2019, αναρτώνται οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ d3.js 다운로드. Βαθμός επίδοσης είναι ο μέσος όρος των βαθμών των τριών, κατ’ ανώτατο όριο, αγωνισμάτων στα οποία συμμετείχαν οι υποψήφιοι.Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν το βαθμό επίδοσής τους πληκτρολογώντας τον Κωδικό αριθμό Εξετάσεων και τα αρχικά των ονομαστικώντους στοιχείων (Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο) 다운로드.

ΠΗΓΗ

Project 18-19. Δημιουργία σχολικής εφημερίδας

다운로드

Στα πλαίσια του μαθήματος “Ερευνητικές Δημιουργικές Δραστηριότητες” για το σχολικό έτος 2018-19, οι μαθητές και μαθήτριες της Α’ Λυκείου δημιούργησαν μια ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα στην σχετική πλατοφόρμα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου ( https://schoolpress.sch.gr/gelkalampress/ ) 다운로드.

Περισσότερα.. 다운로드

Δράσεις 18_19. Συμμετοχή σε διαγωνισμό κατασκευής ξύλινης φωλιάς

삼성 복구 솔루션 다운로드

Στα πλαίσια του 22ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά, που διοργάνωσε το 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου, η Α’ Τάξη του Λυκείου μας αποφάσισε ομόφωνα να πάρει μέρος κατασκευάζοντας μια πρωτότυπη ξύλινη φωλιά 포켓몬스터 모에몬 다운로드. Υπό την εποπτεία της κ. Ειρήνης Βολάκη και με την καθοδήγηση του κ.Γιώργου Μαστοράκη σχεδίασαν, κατασκεύασαν και ζωγράφισαν μια πολύ όμορφη φωλιά πουλιών 다운로드.

Περισσότερα…

Παράταση υποβολής μηχανογραφικού δελτίου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

에스워치 다운로드

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17-7-2019 다운로드.Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο 팝아트 폰트 다운로드.

Περισσότερα